Reserveer hier uw ticket voor uw geliefde evenement.

Veilig, vertrouwd en lage verwerkingskosten. U print thuis uw e ticket. Lekker makkelijk en snel. Klik onderstaande link aan:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuws(gierig) :

*

The Southern BluesRock Band

speelde op 25 maart 2017 bij

Café Pierke in Panningen

Voor een recensie: kijk op de pagina, van deze

website, van The Southern BluesRock Band. Wow.

*

SBRB: 22 juli 2017 in Elsloo !

 

Hoeve Blues in 2017 op ZONDAGMIDDAG !

***

Eénmalige aanbieding !


CD van Johan is nu te koop: bel 06 20950636 of mail:    johanenmiep@home.nl

en bestel het album:

€ 9,50 p.st. inclusief verzendkosten.

*

De muzikale productie is in handen van Had Verheijen

* Fotografie en ontwerp van het album: Ingrid Knelissen

Ingrid Knelissen van Meadowlands is als fotograaf gespecialiseerd in portret- en productfotografie, ze maakt ook vrij werk. Aan het design voor de cd van Johan heeft ze met veel plezier gewerkt! Meer info via info@meadowlands.nl of 06-27481554 

 ***********************************************************


    Welkom bij TimeSwitch.

Muziek en informatie. Dit radioprogramma, dat wekelijks via de regionale Omroep Venray wordt uitgezonden, is een muzikale rondleiding voor "fijnproevers".

"TimeSwitch neemt u mee dwars door de tijd van de popmuziek" is de slogan,  maar dan vooral de muziek die ontstaan is en nog volop voortbestaat in de mid-west van de USA. Daar waar de roots liggen van van de muziekstijlen: americana, blues, roots, rock, country, countryrock, westcoast, singer-songwriters, mid-west southern rock, cajun en zydeco. Vaak worden complete albums besproken, terwijl er midden in 't uur plaats is voor een gouwe-ouwe blok. Uiteraard komen ook regionale artiesten aan bod.

TimeSwitch biedt talent, jong en oud, de gelegenheid om in 't programma live op te treden. Op de dindsagavond dient dat akoestisch te zijn. Op de zaterdagmiddag kunnen artiesten/bands live spelen in kader van TimeSwitch: het programma heet dan: Omroep Venray Presenteert. Info via:  johanenmiep@home.nl

De presentatie van TimeSwitch is (al > 15 jaar) in handen van Johan Philipsen.

De techniek wordt verzorgd door Marion Minten. De live-uitzending is elke dinsdagavond van 20.00-21.00 uur.

 

Regionaal via de kabel 87.5, via de ether 90.2 en natuurlijk live te beluisteren via internet:  www.omroepvenray.nl  

 Klik deze regel of button aan en u luistert direct live naar Omroep VenrayLuister live

TimeSwitch gemist ? Klik op Omroep Venray (www.omroepvenray.nl)

> Gemist?>TimeSwitch > en dan de gewenste datum/uitzending. Genieten maar.

 

De presentator van TimeSwitch met Dan Baird (ex-Georgia Satellites, nu Dan Baird & The Homemade Sin, producer van o.a. Chris Knight).


 Laat gerust een (leuk) berichtje achter in het gastenboek van deze website. Zie het maar als een soort twitter/facebook/linkedin en/of andere social media-gelegenheid ! Graag zie ik jullie correspondentie komen. (Als er vragen zijn krijgen jullie uiteraard ook via dat gastenboek antwoord van mij !)