Interessante links:

* www.omroepvenray.nl   Muziek en Informatie uit de regio Venray

* www.brul.eu  Blues en Rootsmuziek Uit Limburg 

* www.charleeguitars.com  Gitaren, versterkers, muziek- en gitaarlessen, enfin alles voor  en met muziek in deze shop van Ley van den Beuken.

www.meadowlands.nl  Ingrid Knelissen van Meadowlands is als fotograaf gespecialiseerd in portret- en productfotografie, ze maakt ook vrij werk. Aan het design voor de cd van Johan heeft ze met veel plezier gewerkt! Meer info via info@meadowlands.nl of 06-27481554

www.cafedemuzikant.nl  Het gezelligste, mooiste en meest gastvrije muziekcafé van de Peel en verre omstreken. Kijk naar hun volle agenda met muziek uit alle windstreken. Veel americana, country(rock) e.d., maar ook oog en oor voor "streekgerechten" zoals: accordeonmuziek, dialectpop, carnaval, mèrt en kermis.

* www.rockfactory.nl Voor en door muzikanten. Een van de activiteiten van de veelzijdige Jos van Rens. 

www.southernbluesnight.nl Een jaarlijks terugkerend (meestal in maart) festival in Parkstad Theater Heerlen met veelal artiesten uit de Mississippi Delta en Chicago, maar ook talent uit o.a. Nederland en België. (Ik heb 't voorrecht om hier regelmatig de presentatie te doen)

www.moulinblues.nl Wellicht het meest tot de verbeelding sprekende meerdaagse blues- en rootsfestival van Nederland. Met artiesten vanuit de hele wereld. Een mooi festivalterrein, goed eten en drinken, sfeervolle accomodatie en topartiesten.

www.dewittehoeve.com  Partycentrum en Hotel in Venray, waar jaarlijks ook diverse muziekfestivals worden gehouden. O.a. Hoeve Blues RootsRock Festival in oktober en Sixties Nights in april en december. Daarnaast vinden er meerdere muzikale activiteiten plaats. Raad daarvoor de agenda op de website van de Witte Hoeve.